Ryze přírodní produkty vám přináší tem.peratio, první český projekt, který čerpá z Tradiční evropské medicíny. Jarní očistu se zázračným rašelinovým balíčekem nebo svačinku pro zářivou pleť i dobrou náladu v podobě hydrolátu. Více si můžete přečíst v červnové Krásné a zdravé.

Zázračný rašelinový balíček - jarní očista

Ideálním pomocníkem pro jarní očistu těla je rašelinový balíček s relaxační rašelinovou koupelí i pitnou rašelinou. Současným užíváním rašelinových produktů zevně i vnitřně výrazně posílíte regenerační schopnosti svého těla. Pitná rašelina pomůže tělu doplnit vzácné minerální látky v koloidní formě, jemně podporuje trávicí orgány a látkovou výměnu, čímž posiluje imunitu a minerály obsažené v rašelině mají pozitivní vliv na růst vlasů, nehtů a vyživenou pleť. Koupelová rašelina podporuje prokrvení pokožky a její regeneraci, prohřívá a uvolňuje a je skvělým pomocníkem při detoxikaci.

Koupíte zde 

Svačinka pro zářivou pleť i dobrou náladu v podobě hydrolátu

Hydrolát neboli květová voda z měsíčku lékařského revitalizuje, detoxikuje a obnovuje vitalitu. Hydroláty představují šetrný aromaterapeutický prostředek s velkým účinkem. Oproti éterickým olejům obsahují jemnější látky z dané rostliny, které jsou rozpustné ve vodě a jejich účinek je tudíž bezpečnější Použití mají různorodé. Na cestách do každé kabelky: pro osvěžení ducha i těla, hydrataci pokožky a sliznic; do vonné mlhy se můžete zahalit kdykoli. V koupelně: nejčistší varianta pleťové vody bez jakýchkoliv příměsí; odlíčenou pleť osprchujte hydrolátem ráno i večer i  v kuchyni: obohacení vašich kulinářských kreací, exkluzivní a zdravá mlha na saláty, pesta, polévky a zeleninová jídla nebo jen jako ústní voda. 

Koupíte zde