Se sangvinickým jarem vystupuje na povrch téma VITALITY, která je spojená se srdcem a celou oblastí solar plexu. Srdce není jen naší životní pumpou, ale dodává správný rytmus i našim emocím. Je zapotřebí o něj pečovat ať už je zdravé či nemocné, a to ideálně už v mladém věku. Pro jeho podporu v TEM doporučujeme jarní srdeční kúru založenou na receptuře sv. Hildegardy z Bingenu. 

Víno se díky své jemné chuti vychutnává s opravdovým požitkem. Uvolňuje napětí a umožňuje tělu nastolit správný srdeční rytmus.

Pro koho je vhodné:

Zvyšuje životní sílu a podporuje zdravé prokrvení srdce. Podle sv. Hildegardy by si měl každý člověk starší třiceti let jednou ročně dopřát srdeční kúru. Ať chceme nebo ne, naše srdce s věkem postupně ztrácí na výkonu a vitalitě. 

Vyzkoušejte srdeční kúru, pokud máte potíže zdolat pár schodů, při bolestech srdce, při rehabilitaci po infarktu, při potížích s krevním tlakem, únavou, otoky nebo zavodněním.

Jak ho udržet zdravé a odolné radíme ve webináři níže. Podpořte svoji vitalitu a tělo bude následovat. A i když se cítíte plni energie, srdce vám poděkuje v budoucnu. Pečujte o něj už teď. 💚

(doporučujeme minimálně 2 láhve Petrželovo medového víno)

Kupte zde:

- Petrželovo medové víno

- Další produkty pro zdravé srdce

webinář Jarní vzpruha - srdeční kúra vede Pavla Vacková a Michaela Šámalová